На Острова ликуват!Гръмко начало на Англия на световното първенство в Катар.

...
На Острова ликуват!Гръмко начало на Англия на световното първенство в Катар.
Коментари Харесай

Еуфория на Острова! Англия унищожи Иран

На Острова ликуват!

Гръмко начало на Англия на международното състезание в Катар. Британците размазаха отбора на Иран с 6:2, като демонстрираха, че по това време на годината отборът им е в чудесна кондиция.Това сигурно ще докара до спомагателна еуфория и вяра в родината на футбола.
-->
В началото на първото полувреме играта бе прекратена за 12 минути поради тежка травма в лицето на вратаря на Иран..

В 35-та минута прелестна офанзива на англичаните приключи с центриране отляво на Люк Шоу в наказателното поле. Там Белингам се извиси над всички, пращайки топката в горния десен ъгъл.

Седем минути по-късно - Букайо Сака! Магуайър се пребори за първа топка и я смъкна към гения на Арсенал. Сака шутира и прати топката неспасяемо във вратата на Хосеин Хосеини - 2:0.

Точно в края на полувремето се разписа и Рахийм Стърлинг! Хари Кейн напредна отдясно и пусна прострелно подаване към дребното вратарско поле. Там връхлитащият Стърлинг засече паса и опъна мрежата на иранците.

.В 62-та минута - 4:0 за Англия! Сака шутира с левия крайник и опъна мрежата на Хосеин Хосеини.

И Иран въпреки всичко означи хубав гол. Чудесната замяна на бързи пасове сред играчите на " персите " пред наказателното поле на англичаните приключи с извеждащо подаване към Тареми, който простреля Джонатан Пикфорд.

Но влезлият като промяна Маркъс Рашфорд направи разгрома цялостен - 5:1 в 72-та минута.

Минута преди края нта постоянното време, нова разкъсваща офанзива на англичаните матира тивма на Иран. Джак Грийлиш вкара шести гол.

Все отново в добавеното време Пикфорд не разреши на иранците да отбележат втори гол. И още - Иран получи дузпа секунди преди края! Тареми вкара за 6:2.

След този триумф първоначално, Англия към този момент може да мечтае.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР